Un equip de govern reforçat i amb àmplia experiència per al govern de Cullera


· El recentment reelegit alcalde premia el treball dels seus regidors durant els últims anys donant-los continuïtat i a més fa canvis en alguns departaments per a integrar a les noves incorporacions

· Es reforça l’àrea de gestió dels recursos humans i econòmics i a més es creen els departaments d’Envelliment Actiu i Moviments Socials, entre altres novetats


Cullera comptarà en aquesta acabada d’estrenar legislatura amb un equip de govern reforçat i amb àmplia experiència. Així ho va anunciar l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor, després de la delegació de competències entre les i els regidors del PSPV electes el 28M.

«Comencem nova etapa al capdavant del govern municipal amb moltes ganes i amb il·lusions renovades. Treballarem dia a dia per a continuar fent créixer a Cullera i també per a millorar la qualitat de vida de tots els seus veïns i veïnes», manifestà Mayor.

«Som un equip que ha demostrat rigor en la presa de decisions i que ha gestionat els recursos públics amb responsabilitat i eficiència en aquests últims anys. Per això apostem per la continuïtat al mateix temps que reforcem el govern amb nous perfils», va explicar l’alcalde.

Delegació de competències

L’equip de govern per a la legislatura 2023-2027 queda configurat de la següent manera:

Sílvia Roca serà Vice alcaldessa i a més continuarà gestionant les delegacions de Cultura i Educació, a les quals se sumen Patrimoni Històric i Museus.

Salvador Tortajada serà 2n Tinent d’Alcalde i seguirà al capdavant de Serveis Urbans (abans denominat ‘Serveis Exteriors’), Platges, Cementeri, Caça, Residus Sòlids Urbans, i Neteja Viària i d’Edificis Municipals.

Débora Marí serà tercera Tinenta d’Alcalde i continuarà al capdavant de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Oficina Europea, Mercat, ADL, Taller d’Ocupació a més d’Escola Taller i Qualitat Corporativa.

Per la seua part Bernat Escolá serà 4t Tinent d’Alcalde i de continuarà gestionant Urbanisme, Obres municipals, Patrimoni, Cicle Integral de l’Aigua i Serveis Generals.

María José Terrades, cinquena Tinenta d’Alcalde, estarà al capdavant de Serveis Socials i de la Residència Municipal.

Javier Cerveró serà el sisé Tinent de l’Alcalde i continuarà al càrrec de la Policia Local, Trànsit, Agricultura, Prado, Falles i Pesca.

La seté Tinent d’Alcalde serà Marta Tur, qui a més de mantindre la gestió del departament d’Igualtat i Diversitat, assumeix Recursos Humans, Serveis Econòmics, Règim Interior i OMIC.

Àlex Morales, per part seua, estarà al càrrec del nou departament de Moviments Socials, i a més seguirà al capdavant de Joventut, Oci i Cultura Urbana; Transparència, Participació Ciutadana i Promoció del valencià.

Susi Meliá serà la responsable de Cultura Festiva (anteriorment ‘Festes’), Sanitat, Protocol, Agermanament, a més de Drogodependències.

Víctor López, un dels nous edils de l’equip de govern, estarà al capdavant d’Activitats Mediambientals, Transició Ecològica, Mobilitat Urbana Sostenible, Comunicació, Informàtica i Benestar animal.

Una altra de les noves incorporacions, Sandra Sánchez, estarà al càrrec d’Esports i de Protecció Civil, mentre que Juan Carlos Alandete continuarà al capdavant de la regidoria d’Activitats Musicals.

Finalment, Ana Bou, la tercera de les noves incorporacions, serà la responsable de ‘Envelliment Actiu’, nou departament que gestionarà i impulsarà les polítiques relacionades amb les persones majors, així com de de el Centre de Discapacitats.

Print Friendly, PDF & Email