Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal


· Jordi Mayor va ser reelegit alcalde de Cullera en la sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2023-2027 celebrada a l’Auditori Municipal

· Mayor: «El meu govern serà sempre un govern obert, que treballarà de la mà amb tots els sectors de la societat per a prendre les millors decisions amb un únic objectiu: continuar fent de Cullera, una ciutat millor»


Jordi Mayor va estar reelegit alcalde de Cullera en la sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2023-2027 celebrada, de forma especial, a l’Auditori Municipal.

El candidat socialista va obtenir el vot favorable dels 14 regidors del PSPV-PSOE, mentre que Partit Popular i Vox van optar per votar als seus caps de llista, i el regidor de Compromís votà en blanc.

D’aquesta manera, Mayor seguirà quatre anys més al capdavant del municipi en la dotzena legislatura i ho farà, tal com detallà en el seu discurs d’investidura, continuant amb el projecte de ciutat que van iniciar fa 8 anys «un projecte que es basa en tres eixos fonamentals: una Cullera sostenible, socialment justa i econòmicament forta».

En la seua intervenció, el reelegit alcalde manifestà que continuaran treballant incansablement per a afrontar qualsevol desafiament que se’ls presente «apostant una manera de governar on s’escolta la veu de totes aquelles persones que s’acosten a construir des del respecte i des del diàleg».

En aquest sentit Mayor assegurà que «qualsevol proposta que siga per a millorar la vida de les persones de Cullera i que ens faça avançar com a poble o que permeta superar dificultats, comptarà amb el recolzament sense fissures dels 14 regidors que formaran part del govern de Cullera. Propostes que acceptarem vinguen d’on vinguen i vinguen de qui vinguen. Perquè el nostre projecte és Cullera i això sempre estarà per damunt de tot».
Mayor ha demanat a més a tots els membres de la nova corporació municipal, que siguen «uns governants responsables, constructius» amb l’«únic objectiu de millorar la vida dels veïns i veïnes del nostre poble».

Projecte de ciutat

Durant els pròxims 4 anys, el govern municipal liderat per Jordi Mayor, continuarà impulsant un urbanisme que de prioritat a les persones per a continuar transformant Cullera en una ciutat sostenible, accessible i amable. També treballaran per una «Cullera socialment justa, on cap persones es quede arrere» i per tindre «uns serveis socials potents».

En aquest sentit Mayor va avançar que lluitaran perquè es faça realitat el Centre de Dia i el Centre integral de Serveis Socials en el barri del Raval; per a aconseguir reformar la residència municipal de la Tercera Edat, a més de l’ampliació de les seues places, i perquè no els lleven les ajudes als qui més ho necessiten.
L’educació, l’ampliació de l’escut social i la creació d’oportunitats per a la joventut i també per a les famílies amb ajudes com, per exemple, l’augment de Xec Bebé, que serà de 1.000 euros a partir del segon fill, formen part també del full de ruta traçat per Major per als pròxims anys.

El reelegit alcalde destacà a més un altre dels eixos fonamentals del seu govern i pel qual continuaran treballant en aquesta nova legislatura: una «Cullera econòmicament fort, amb un ajuntament sanejat, amb una economia al servei del creixement i de l’ocupació i amb un sector turístic potent en constant evolució i modernització, en pro de l’excel·lència turística».

Finalment, Mayor es va dirigir a la ciutadania assegurant que el seu govern «serà sempre un govern obert, que treballarà de la mà amb tots els sectors de la societat per a prendre les millors decisions amb un únic objectiu: continuar fent de Cullera, una ciutat millor» .

Print Friendly, PDF & Email