Cullera Beach Pride conclou la seua segona edició amb èxit


· La localitat dona per finalitzada la Setmana de l’Orgull i es posiciona com a destí referent LGBTQ+


El Cullera Beach Pride arribà a la seua fi després de quatre dies d’intensa celebració i reivindicació de la diversitat, l’orgull i la igualtat. L’esdeveniment, que tingué lloc del 15 al 18 de juny, deixa una petjada inesborrable a la ciutat i en totes aquelles persones que van tindre l’oportunitat de participar.

Des del dijous 15, Cullera es va convertir en un espai de trobada per a persones de totes les orientacions sexuals i identitats de gènere, creant un ambient de tolerància i respecte. La programació de l’esdeveniment va oferir una àmplia varietat d’activitats, des de xarrades i tallers infantils, fins a festes i concerts que van capturar l’essència de la diversitat i van promoure l’acceptació en totes les seues formes.

«Cullera reafirma el seu compromís amb la igualtat i amb la inclusió. Som una ciutat oberta, que fomenta el respecte a totes les persones sense importar la seua orientació sexual o identitat de gènere», va assegurar l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, després de la celebració del Cullera Beach Pride 2023.

El “Diversity Fest” al Parc Urbà de Sant Antoni va ser un dels moments més destacats de l’esdeveniment. Amb la participació d’artistes locals i nacionals, l’escenari es va omplir de música, color i alegria, generant un ambient festiu que celebrava la diversitat en tota la seua magnitud. L’actuació estel·lar de la cantant Rosa López va ser aclamada pel públic, que va gaudir del seu talent en un concert inoblidable.

A més de l’oferta festiva, també va haver-hi activitats que convidaven a la reflexió. El pregó reivindicatiu a càrrec de María Abradelo i “les Converses amb Orgull”, moderades per Liz Dust, van abordar temes rellevants sobre la diversitat, fomentant la consciència i l’enteniment en la comunitat.

Quinze dels locals de la ciutat van participar el divendres 16 en la Rutapa, oferint als assistents l’oportunitat de degustar la gastronomia local.

Mentre que el diumenge, el violinista i activista dels drets humans, Aaron Lee, va aconseguir emocionar amb la seua música i amb el seu testimoni personal, al públic assistent.

En definitiva, el Cullera Beach Pride no sols ha deixat una marca a la ciutat, sinó també en la societat en general. Aquest esdeveniment ha reafirmat el compromís de Cullera amb la tolerància i el suport al col·lectiu LGBTQ+, establint un exemple inspirador per a altres localitats.

Per a més informació i actualitzacions sobre futurs esdeveniments, hom pot visitar el lloc web oficial cullerabeachpride.com  i seguir les xarxes socials oficials.

Print Friendly, PDF & Email