Rehabilitació dels tres quilòmetres de la pujada al Castell de Cullera

L’actuació en les ‘revoltes’ pretén recuperar aquest icònic camí usat per veïns per a pujar a la fortalesa

Es procedeix durant estos dies a la rehabilitació d’una de les icones de Cullera, la pujada al Castell des del Calvari.
Més de tres quilómetres de les conegudes popularment com ‘les revoltes del Castell’ es veuen sotmeses a un procés de regeneració.


L’objectiu és que aquets camí turístic i carregat de simbolisme per als cullerencs presente una imatge impecable, en paraules del regidor de Serveis Exteriors, Salvador Tortajada.
Les obres es desenvolupen de manera paral·lela a la intervenció al Barri del Pou, l’antiga jueria que en aquests moments es veu immersa en els treballs de la primera fase de rehabilitació dotada amb un pressupost pròxim al milió d’euros.
Els treballs en les ‘revoltes’ se centren fonamentalment en la reparació a consciència de tot el paviment, la restauració de les tanques de protecció i la pintura de tot el traçat.
«Calia dur a terme esta actuació perquè en el camí per als vianants de la pujada al Castell i el Santuari ja feia anys que no s’actuava i és un dels més transitats, no sols pels veïns de la localitat sinó pels turistes que ens visiten cada any», especificà el regidor de Serveis Exteriors.
L’actuació s’emmarca dins del pla municipal per a la millora d’espais urbans que desenvolupa en aquests moments diverses obres de rehabilitació que afecten diferents punts del municipi amb la finalitat de recuperar les àrees en les quals s’actua, fer-les més sostenibles, modernitzar les infraestructures i d’aquesta manera contribuir a millorar la vida del veïnat.

Print Friendly, PDF & Email