Les pedanies de Cullera ja tenen els seus alcaldes pedanis


· Juan Antonio Fenollar serà el nou alcalde pedani del Brosquil

· Juana Más i Ernesto Lledó renoven com a representants personals de Jordi Mayor en les pedanies del Far i del Mareny de Sant Llorenç, respectivament

Les pedanies del Far, el Mareny de Sant Llorenç i el Brosquil, ja tenen els seus alcaldes pedanis per a la nova legislatura que acaba de començar.
Juana Más, Ernesto Lledó i Juan Antonio Fenollar seran els representants de l’alcalde durant els pròxims quatre anys en les tres pedanies de Cullera

Així ho ha decidit el primer edil en un resolució feta pública aquest dijous després de la recentment constitució de la Corporació Municipal 2023-2027. Mayor ha afirmat que “el benestar i desenvolupament de les nostres pedanies són clau en el creixement de Cullera. Per això durant els pròxims 4 anys continuarem impulsant i invertint en elles. Volem escoltar i fer nostres totes les propostes i necessitats dels veïns i veïnes del Far, del Mareny de Sant Llorenç i del Brosquil amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida”.

Alcaldes Pedanis

Ernesto Lledó

L’única novetat paga aquesta legislatura és que Juan Antonio Fenollar s’estrena en el càrrec d’alcalde pedani del Brosquil, en substitució de Vicente Collado, qui ha sigut el representant de Jordi Mayor en aquesta pedania durant els últims anys.

“Vull agrair personalment a Vicente Collado la seua implicació desinteressada durant tot aquest temps. Ha fet una gran faena i a més sempre ha estat pendent de les veïnes i veïns del Brosquil”, ha destacat Mayor.

Per la seua part, tant Juan Más com Ernesto Lledó, renoven per tercera vegada com a alcaldes pedanis del Far i del Mareny de Sant Llorenç respectivament, ja que van ser nomenats per primera vegada per a la legislatura 2015-2019, quan Jordi Mayor va ser elegit alcalde de Cullera.

Juana Más

Inversió històrica en les pedanies de Cullera

En la passada legislatura l’equip de govern liderat per Jordi Mayor, va donar l’impuls definitiu a les pedanies de Cullera en dotar-los d’un pressupost propi anual de 150.000 euros. D’aquesta manera, des del 2019, cada pedania ha rebut 50.000 euros per any per a poder fer front a les seues necessitats.

Juan Antonio Fenollar

Cal assenyalar que els pressupostos que reben les tres pedanies són participatius, ja que són els seus habitants els qui decideixen en què s’invertirà els diners. D’aquesta manera s’han realitzat importants millores en la via pública d’enllumenat i d’accessibilitat, entre altres.

En aquests moments cal destacar l’actuació que s’està duent a terme en la carretera del Brosquil per a la construcció d’una rotonda en l’entrada de la pedania. Un projecte finançat per la Diputació de València i que era una demanda històrica dels veïns i veïnes de la zona

Print Friendly, PDF & Email

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.