El veler Orballo de Gandia s’imposa en una regata amb poc de vent

El segon lloc va ser per a l’Espitós Un i el tercer classificat va ser el Neurored

El veler Orballo, capitanejat per Guillermo Ponzinibbio i pertanyent al Reial Club Nàutic de Gandia, va ser el guanyador del XVI Trofeu Castell de Cullera que va organitzar el club nàutic de la localitat riberenca el dissabte 5 de febrer.

La plata la va aconseguir l’Espitós Un, de Jeroni Camarena (CN L’Oliva) i el bronze va ser per al Neurored de Raúl García (Club Nàutic de la Marina de València). Les regates organitzades pel Club Nàutic de Cullera atrauen cada cop més embarcacions d’altres poblacions i bona prova d’això és el podium d’aquesta darrera prova.

El camp de regates és un altre dels atractius, ja que estava situat davant de la badia de Cullera. Tot i que aquesta vegada el protagonista de la jornada va ser l’escàs vent, que va dificultar l’avanç de les embarcacions. I fins i tot, cap al final de la prova, una pluja suau va fer acte de presència.

El patró de l’Orballo explica que la sortida que van fer no va ser perfecta, però van aconseguir arreglar-ho i remuntar posicions, arribant primers a la primera boia. Cap al final de la regata l’escàs vent va posar les coses complicades, però es van mantenir a les primeres posicions. Ponzinibbio es mostrava molt content perquè és la primera vegada que l’Orballo guanya una regata a Cullera.

El primer classificat local va ser el Slainte amb una quarta posició i, per darrere, el van seguir Barbablu, S4 Granblau, Lasalada, Edelweiss, Saona, Tortooga i Tourane.

Print Friendly, PDF & Email