Les falles de Cullera decideixen que no celebraran la festa en setembre de 2021

En Assemblea de Presidents celebrada en dates recents, amb la presència del regidor de falles, Javier Cerveró, el president de Junta Local Fallera, José Luis Renart, membres directius de l’equip de treball, i les presidentes i presidents de les quinze comissions falleres de Cullera, es va procedir a la votació de la celebració de les Falles.

Després de l’anunci de “llum verda” a la celebració de les falles a partir del mes de setembre, i d’haver consultat als fallers de cada comissió, les falles de Cullera acordaren la no celebració de les falles fins a març de 2022. A causa de la situació sanitària que presenta en la societat la Covid-19 ara com ara, i la incertesa a la que ens enfrontem, els fallers de les falles de Cullera consideraren per 14 vots en contra i 1 a favor que aquesta era la millor decisió.

Tanmateix, es comunicà la reactivació de les activitats organitzades per la Junta Local Fallera amb les mesures i restriccions pertinents en cada moment. A més, s’incentivà a les comissions a fer tot el possible per fomentar la festa i reactivar el sector.

Des del món faller cullerenc volgueren transmetre l’agraïment a totes les persones que dia a dia segueixen treballant pel benestar de totes i tots. Igualment llançaren un missatge de suport, esperança i adhesió a totes les famílies afectades per la pandèmia i, sobretot, als professionals del món de les falles.

Print Friendly, PDF & Email