El regidor Cuenca signà en 2019 la sol·licitud d’expulsió de Sanjuán del Partit Popular

* Grau, Sapiña i Cuenca, tots tres regidors populars en el plenari en 2019, signaren un document presentat en maig de 2019, en què demanaven l’expulsió d’Ernesto Sanjuán del Partit Popular per “dejación de sus funciones”

Guerra total en el si del Partit Popular de Cullera.

Si en el darrer plenari va ser expulsat del Grup Municipal el regidor Christian Cuenca, qui actualment és regidor no adscrit i no pot parlar en nom del PP en el mateix, ara ix a la llum pública el document que signaren Grau, Sapiña i el mateix Cuenca en 2019, sol·licitant i exigint l’expulsió del Partit Popular del seu president local Ernesto Sanjuán.

Val a dir que Sanjuán, alcalde de Cullera fins les eleccions de 2015, va col·locar com a secretari local a Cuenca en una maniobra per a desacreditar la legitimitat de Juanjo Grau, candidat a l’alcaldia de la ciutat en 2019.
L’escrit, presentat el 26 de maig de 2019 davant el Comité de drets i garanties regional del PP, exposava que el president Sanjuán “havia fet una total i absoluta deixadesa de les seues funcions. Des del 4 de març de 2019, essent l’inici de la campanya electoral, ni ha assistit ni ha convocat reunions”.

El document reflexa la inestabilitat viscuda ja en eixos moments en dir que “no ha ajudat de cap manera a aquest candidat a l’alcaldia, sinó tot el contrari, ha intentat perjudicar-lo per tots els mitjans possibles. Activament ha sabotejat al candidat […], ha boicotejat la llista de la candidatura, perjudicant amb les seues accions al propi partit i els seus resultats electorals”. El document resa que ha estat necessària l’ajuda de diferents “cooperadors necessaris”.
Un document que va signar també Christian Cuenca, secretari local posat per Sanjuán, qui en 2019 va demanar la seua expulsió del partit.
Les aigües en el partit poular de Cullera baixen revoltades i, pel que es veu, promet pujar a tempesta en els propers mesos.

Nota: Des de la redacció hem omés en els documents les dades personals (DNI) i les signatures reals, per protecció de drets.

Print Friendly, PDF & Email