Agraïment a Almudecor cortines

Junta Directiva AFACU

Malgrat la situació d’emergència sanitària que actualment estem travessant a causa de la pandèmia mundial del COVID-19, segueixen havent persones que es preocupen pels col·lectius més vulnerables, com és el cas de la nostra associació, que treballa amb persones afectades amb la malaltia d’Alzheimer i/o altres demències, i que durant aquest temps hem intentat i intentem estar en contacte amb els usuaris i familiars a través dels mitjans adients i procurant donar-los el suport afectiu, psicològic i de seguiment que les circumstàncies ens permeten.

Volem donar el nostre agraïment més sincer a Almudena, de l’establiment Almu Decor Cortines per l’aportació econòmica que ha realitzat a la nostra associació, a través de la iniciativa que ha tingut de confeccionar mascaretes solidàries que ha repartit entre la població a canvi d’un donatiu, destinant la totalitat de la recaptació a la nostra associació. La donació ha estat de 700 euros i en la seua consecució han participat establiments de la nostra ciutat, com per exemple el forn Mar y Mar del carrer dels Pescadors, amb Mª Carmen al capdavant.   

Mª Carmen de Mar y Mar

Gràcies a gent com elles i a totes les persones que han contribuït en dur endavant aquest projecte podem seguir endavant desenvolupant la nostra tasca per tal d’aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest tipus de patologia cognitiva i de dependència.

Per tot això no podem deixar de donar les gràcies a totes aquelles persones que de forma totalment desinteressada col·laboren amb AFACU, perquè sense gent com vosaltres no seria possible seguir avançant.

Gràcies de tot cor.

Print Friendly, PDF & Email