El regidor popular Christian Cuenca fa entrega de la primera part de la seua donació als més necessitats

Christian Cuenca.
Regidor del Partit Popular de Cullera

Després de l’acord entre la Junta Local del Partit Popular de Cullera i el Regidor. Christian Cuenca ha fet entrega hui dimarts 14 d’Abril de la primera part de la seua donació del seu sou com a Regidor Municipal a l’Ajuntament de Cullera.

Creu que és més que necessari ajudar aquelles famílies del nostre Municipi que més ho necessiten en aquests moments de confinament.

Ens fa saber que gràcies a la seua donació al voltant d’unes 50 famílies necessitades a Cullera podran obtindre menjar elaborat per a uns deu dies, dada cedida per les mateixes associacions locals MOSS i CARITAS on ha destinat la seua primera donació.

Cuenca ha volgut agrair a les associacions solidàries de Cullera MOSS i CÁRITAS per aquesta gran iniciativa i per la seua gran labor social que realitzen durant tot l’any, junt la gran col·laboració del Restaurant Casa Rocher encarregats d’elaborar els menjars per a aquestes famílies, que per desgràcia són moltes. Sense deixar d’agrair al servei de Taxis Cullera per disposar d’alguns dels seus vehicles i del seu servei per a poder fer repartiment dels aliments.

El Regidor Cuenca va fer public el  passat dissabte que anava a destinar la totalitat del seu sou com a càrrec public a partir del mes d’Abril, pel fet que el mes de març, no va percebre cap mena de salari per la paralització i suspensió total degut el COVID-19. Ha decidit avançar ja el seu sou integre del mes d’abril, que li serà pagat el mes vinent de maig degut a la urgència i a la situació que estem vivint.

En els pròxims dies Cuenca farà entrega de la segona part de la seua donació per a tota aquella entitat, associació o persona que més ho necessite.

Print Friendly, PDF & Email