Editorial de juny de 2020

Tornem a publicar en paper. Moltes eren les ganes que teníem des de l’Expressió de poder dir aquesta frase. I és que ha estat un camí llarg, sinuós i complicat. El confinament ha sigut més o menys suportable, però no ha deixat de remoure els pensaments. Què fer, com fer, tornarem algun dia… Moltes eren les qüestions que ens sobtaven dia rere dia. Però amb tot, no hem deixat d’informar en cap moment. Malgrat la pandèmia, els virus i el que siga, hem estat i estem al costat de la població portant les notícies que sorgien cada matí. Això ho hem fet des de la finestra cibernètica que tenim a www.lexpressio.es així com també a través de les nostres xarxes socials.
Com diem, han estat mesos durs, però també encoratjadors. Hem refet la publicació i aportat novetats que, de segur, seran acceptades per uns i denostades per altres. Però què voleu, que tot siga a gust de totes i tots? Tant de bo tot fós així de fàcil. Anirem introduint-ne més al lalrg dels propers mesos.
A la nova Expressió el primer que veureu és el canvi de format i colors. Hem pensat que una publicació mensual ha de tenir un format més be de revista mensual. I ens ha quedat boniqueta i tot. D’altra banda, aquest és un número especial pots-coronavirus i volem que llance el tret d’eixida d’una nova etapa, un nou camí que per a nosaltres és poderós.
Però, després de tot el viscut, i amb la sapiència dels anys, sabem que els que vindran seran temps més durs encara. No obstant, som optimistes i afirmem que eixirem de tot aquest malson en un tres i no res. Tenim la capacitat absoluta de reconvertir-nos, d’alçar el cap i seguir sense defallir cap endavant. Perquè som un poble acostumat a les lluites i a les desfetes, però també ho som a alçar-nos de nou i seguir amb més força.
Volem acabar amb l’agraïment a totes les persones que ens han cuidat i han estat jugant-se la pell per tots nosaltres.
Pel bé de totes i tots, alcem-nos, lluitem i seguim el camí. Salut.

Print Friendly, PDF & Email