La fiscalia arxiva la causa de Vox contra el regidor socialista Àlex Morales

La Fiscalia arxiva la causa amb què Vox va denunciar el regidor socialista Àlex Morales

La Fiscalia ha tombat, i tancat la porta, a la formació ultradretana arxivant la demanda que va interposar contra el regidor socialista, de l’ajuntament de Cullera, Àlex Morales.

Vox València va interposar una demanda davant la fiscalia per a que investigara la possible comissió d’un delicte d’odi per part del regidor, qui en el seu compte de Facebook, segons l’afirmació de la formació “va titllar de feixista” a la formació feixista, així com de defensar un discurs d’odi.

La fiscalia, després d’analitzar els actes i les proves ha desestimat la demanda i arxivat la causa, tot veient que no existeix cap indici de delicte i entenent que existeix la llibertat d’expressió. Amb aquest arxiu, vox valència veu com la veritat s’imposa i decauen les seues opcions d’aconseguir algun rèdit amb aquesta demanda.

En paraules de Morales “VOX utilitza el sistema judicial per treure’n rèdit polític, col·lapsant l’administració, interposant denúncies a polítics, periodistes i altres líders d’opinió. Amb aquest arxiu es demostra que hi ha empara per part del sistema judicial a la llibertat d’expressió de tots i totes les ciutadanes”.

Per la seua banda, el PSOE i les Joventuts Socialistes mostren el suport total al regidor de l’Ajuntament de Cullera i dirigent de l’organització juvenil.

“Vox pretén atemorir la societat perquè no expresse les seues opinions atemptant els principis democràtics consagrats a la Constitució Espanyola. Aquest partit d’ultradreta promou discursos d’odi que generen odi a la societat” continúa Morales. Segons la seua pròpia definició “els dirigents d’aquesta formació política menteixen, manipulen i acusen els col·lectius LGTBI, les dones i les persones immigrants de qüestions completament falses encoratjant l’odi de persones homosexuals i transsexuals, dones i immigrants”.

Print Friendly, PDF & Email