José Bolufer, medalla de bronze en el campionat d’Espanya de K1 de piragüisme veterans

El piragüista cullerenc aconsegueix el tercer escaló del pòdium amb una brillant carrera

El piragüista de Cullera José Bolufer Campello va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de K1 1.000 metres celebrat recentment en Pontevedra. L’atleta cullerenc també va estar finalista en la categoria sprint 200 metres.

El campionat es va celebrar en aigües de l’embassament de Pontillón de Castro de Verducido, a la província de Pontevedra i va congregar talent i estereles del piragüisme nacional, amb més de 200 palistes de tot el territori. A més a més, va estar un campionat que marcà la fita de ser el primer d’esprint veterà en les distàncies de 200 i 1.000 metres.

Amb una brillant carrera, el palista de Cullera va aconseguir la medalla de bronze i suma, així, un altre èxit al seu palmarès. Una presea que va voler dedicar, única i exclusivament, a la seua dona i les seues filles. Bolufer, membre del Club de Piragüisme de Cullera però sense cap vinculació a la Directiva, va voler aprofitar per deixar constància que “la medalla ha estat un èxit propi” així com indicà que “el Club hauria de donar suport econòmic i moral als atletes locals i deixar-se estar d’ideologies”.

Després de l’èxit aconseguit a Pontevedra Bolufer ja està preparant les properes competicions en les que participarà, tot esperant repetir i superar el metalls obtinguts.

Print Friendly, PDF & Email