Jordi Mayor revalida l’alcaldia i el govern de Cullera amb majoria absoluta


· Els socialistes cullerencs revaliden la majoria absoluta amb el mateix nombre de regidors que en 2019 (14), però amb quasi 300 vots menys

· El Partit Popular obtè quasi mil vots i dos regidors més que en 2019. Compromís es mantè al plenari amb un representant i UCIN i Coalició per Cullera no obtenen representació municipal


Jordi Mayor ha tornat arrollar els seus rivals a Cullera. El PSPV va revalidar la majoria absoluta i manté el nombre de regidors a l’ajuntament en arribar a 14 de 21.


El Partit Popular va estar la segona força més votada i aconseguí cinc regidors, dos més que en 2019. Compromís passà de dos a un i Vox entrà al consistori amb un.
Per la seua banda, el partit de l’exrepresentant dels populars cullerencs, UCIN, i Coalició per Cullera, que aglutinava Podem, Esquerra Unida i Esquerra Republicana del País Valencià es van quedar sense representació en no haver assolit el mínim necessari i, de passada, una minsa quantitat de vots.
La nit electoral es va viure de formes diverses en les seus de cada partit. La seu del PSOE va estar plena d’alegria pels resultats locals, però amb una sensació agra pels de la Generalitat i les incògnites en la Diputació de València.


D’altra banda, Gema Part, candidata del Partit Popular que s’estrenarà com a nova regidora de l’ajuntament i cap de l’oposició, es va mostrar exultant pels resultats i afirmà que “ha segut gràcies al treball de tots i ara ens correspon fer una bona oposició”. Els populars han aconseguit quasi 850 vots més que en 2019 i dos regidors més. “Estem contents perquè hem passat 4 anys molt difícils, tot el món ho sap, i hem millorat els resultats malgrat tot. Ara ja hem de treballar molt per mostrar fer una bona oposició, constructiva, perquè al final és beneficiós per al poble”.


Compromís per Cullera va assenyalar que ”serem la vostra veu durant aquests quatre anys, i lluitarem per fer un col·lectiu més gran i més fort per als pròxims anys. Amb valentia i somriures, i sobretot, amb la vostra confiança, com ens agrada. Endavant, com més siguem més Sumem”.
Coalició per Cullera ha valorat els resultats afirmant que “hem d’acceptar que no hem assolit els nostres objectius polítics principals que eren aconseguir representació a l’Ajuntament de Cullera i acabar amb la majoria absoluta de Jordi Mayor. A més, cal remarcar que hem sigut l’última força en vots. Per tant, no hem sabut mobilitzar l’electorat d’esquerres del nostre poble”.

Print Friendly, PDF & Email