Joan R. Gimeno publica el seu segon poemari

50 luces. El Sol y la Luna és el títol del nou poemari de Joan R. Gimeno Martín, un treball que recopila cinquanta poemes de tota mena amb una base marcada per realitats, sentiments, imaginació, però sobretot amb un vocabulari mordaç i directe.
Segons el mateix escriptor, «el poemari naix fruit d’una aposta en què un conegut i amic li va llançar el repte que les persones que escrivíem en la nostra llengua, en el meu cas el valencià, érem incapaços de poder escriure literatura en llengua castellana». Aquest llibre es podria acabar convertint en una trilogia ja que l’autor, després del repte, va decidir publicar en un bloc un poema cada dia.
El pròleg del llibre ha anat a càrrec del poeta i periodista de televisió espanyola Ferrán Garrido amb qui l’autor té una duradora amistat i qui afirma que “l’autor s’expressa en aquest poemari amb llibertat. Amb la llibertat d’un poeta que exerceix el seu ofici d’escriptor sabent què vol dir. I dient-ho”. El disseny de la portada és de la pintora cullerenca Carmen Signes.

Print Friendly, PDF & Email