Es mantenen les inversions en camins rurals

El secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes, i el director general, Antonio Quintana supervisaren els últims treballs de condicionament en distintes vies del terme municipal cullerenc i es reuniren amb el col·lectiu pesquer local

El secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes, el director general d’Agricultura, Antonio Quintana, el regidor d’Agricultura, Javier Cerveró i l’alcalde de Cullera es van reunir per realitzar una supervisió dels treballs de condicionament de les últimes vies rehabilitades. Mayor va asenyalar que “estem treballant conjuntament amb la Conselleria d’Agricultura per mantindre en els propers anys els nivells d’inversió en els camins rurals”. Com van manifestar a Cullera existeixen molts quilòmetres de camins rurals i, en aquestes legislatures, “estem des del primer minut modernitzant i invertint en el nostre terme per donar major seguretat als camins i afavorir la tasca dels treballadors i treballadores del camp”.


Per altra banda, Llanes va posar de relleu la importància de comptar amb infraestructures rurals que faciliten el dia a dia i els desplaçaments, tant de les persones usuàries com dels propis llauradors i llauradores. A més, destacà que “Cullera té una trascendència al voltant de l’Albufera que suposa emprar-se més a fons en el bon estat de les infraestructures”.
Cal assenyalar que Cullera va rebre recentment 284.000 euros per part de la Conselleria, la inversió més forta, per condicionar els camins del Ràfol i de la Moleta, l’entrada de l’Estudiant i l’Assegador de la Partideta.

Sector pesquer
Així mateix, el consistori i ambdós responsables polítics de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica es van reunie amb el col·lectiu de pescadors per tal d’avaluar la situació que viu este sector productiu de l’economia cullerenca, un gremi que compta amb la flota pesquera més important de la província de València.

Print Friendly, PDF & Email