Cullera penja la bandera de platges lliures de fums

Queda completament prohibit fumar en els arenals de les platges de Cullera. El que l’ordenança no deixa ben palès és la impossibilitat de fer-ho al Passeig marítim.

La bandera de Platges sense Fum torna a onejar a les de Cullera per segon any consecutiu. El municipi forma part d’aquesta Xarxa de localitats costaneres impulsada per la Conselleria de Sanitat Universal. No obstant, a més a més, l’Ajuntament de Cullera ho ha inclòs en l’ordenança municipal de platges. Això suposa que es prohibeix fumar al llarg dels 15 quilòmetres d’arenals amb els que compta la ciutat. La iniciativa pretén acabar amb les burilles que es tiren a l’arena i generen residus que afecten la sostenibilitat i medi ambient, i al mateix temps llança un missatge per la protecció de la salut de les persones.
Són els Informadors Mediambientals els que, entre d’altres, enguany s’encarregaran d’informar sobre la normativa i així conscienciar la ciutadania amb la finalitat de comptar cada vegada amb més espais lliures de fum.
L’acte d’hissada de la bandera es va celebrar a la font de l’Oasi de Cullera amb la presència de la regidora de Sanitat, Susi Meliá, i el regidor de Platges, Salva Tortajada.

Print Friendly, PDF & Email