Els comerciants de Cullera sortejaran 300€ per promoure les compres aquest Black Friday

ACECU també entregarà aquest diumenge 100 € per a compres als primers classificats locals de la Volta a Peu a Cullera

L’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) sortejarà un total de 300€ per promoure les compres en el comerç local aquest Black Friday.

Aquesta data ja s’ha convertit en un imprescindible del calendari i, per això, els xicotets empresaris han decidit organitzar una campanya comercial per fer front a la competència del comerç digital i de les grans superfícies.

En concret, tots aquells clients que facen una compra, entre el 23 i el 27 de novembre, en alguna de les 40 tendes d’ACECU que participen en la iniciativa podran entrar en el sorteig. L’associació sortejarà 3 premis de 100 €, que els guanyadors podran gastar en aquests negocis.

El sorteig tindrà lloc la setmana posterior al Black Friday i es realitzarà a través d’un vídeo en directe que es podrà vore en les xarxes socials d’ACECU (Facebook i Instagram).

“ACECU organitza cada any un intens programa de campanyes comercials per promoure les compres a Cullera i ajudar així a l’economia local”, ha assenyalat el president de l’associació, Jose Luis Albiñana, que ha afegit: “el Black Friday s’ha convertit en pocs anys en una data molt important del calendari comercial i cal organitzar activitats atractives per a fer front a la dura competència del comerç per Internet”.

Volta a Peu a Cullera

Com cada any ACECU també estarà present en la Volta a Peu a Cullera, que es celebra aquest pròxim diumenge. L’associació farà entrega d’una targeta valorada en 100 € per al primer classificat local masculí i una altra per a la primera classificada local femenina de la competició esportiva. Els esportistes podran gastar aquests diners en els comerços que formen part d’ACECU.

Totes aquestes iniciatives compten amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera.

Print Friendly, PDF & Email