José Sacristán arriba a Cullera amb “Señora de rojo sobre fondo gris”

El guanyador del Goya en 2020 interpreta en “Dona de roig sobre fons gris” a un pintor que perd a la seua dona després d’una malaltia

La Casa de la Cultura de Cullera acollirà el proper diumenge dia 21 de novembre, a partir de les 19h. la representació teatral de l’obra de Miguel Delibes, “Dona de roig sobre fons gris”, a càrrec de la companyia de l’actor madrileny José Sacristán.


El guanyador del Goya al millor actor en 2020 i que a més compta en el seu haver amb premis tan destacats com dues Petxines de plata en el Festival de Cinema de Sant Sebastian en 1978 i en 2012, escenificarà el paper d’un pintor amb molts anys en l’ofici i que porta molt temps sumit en una crisi de creació arran de la defunció de la seua dona de manera sobtada.

L’obra trasllada a l’espectador a l’estiu i tardor de 1975. La filla del protagonista es troba a la presó per les seues activitats polítiques i és en aqueixes dates és quan arriba la notícia de la malaltia de la mare. Una història d’amor en el camí desenfrenat i sense retorn cap a la mort. Una hora i mitja en la qual l’espectador podrà viure el seu costat més humà.

Print Friendly, PDF & Email