El regidor del PP Christian Cuenca dóna el 100% dels seu sou per als més necessitats

Christian Cuenca.

Regidor del PP en Cullera

El Regidor del Grup Popular a l’Ajuntament de Cullera Christian Cuenca i la Junta Local del PP de Cullera han decidit des de hui posar a disposició el 100% del seu sou com a Regidor per a la destinació de material sanitari, ajuda a les persones que durant el confinament estàn col·laborant com puga ser Protecció civil, personal sanitari, o veïns i veïnes que realitzen màscaretes o un altre tipus de col·laboració.

 El Regidor Cuenca creu que no és just que aquestes persones que col·laboren amb la societat de manera gratuïta i sense anime de lucre, hagen de posar diners de la seua butxaca per a la compra de material, dietes, llum, aigua etc.

 El motiu de donar el 100% del seu sou ara i no abans, ha sigut pel simple fet que el mes de Març degut al confinament, no es va realitzar Plenari Municipal ni cap assistència, per tant no va percebre cap tipus de cobrament. Aquest mes d’Abril s’ha donat a conéixer l´existència de dos Plenaris, un Extraordinari amb l’únic punt de l’ordre del dia per a l’aprovació de la modificació del pressupost municipal per a l’ajuda als autònoms i empresaris del nostre Municipi i un Plenari ordinari a finals d’aquest mes d’Abril. Tots dos Plenaris es realitzaran Online pel fet que no esta permés eixir de casa va avançar el Regidor Christian Cuenca.

D’aquesta manera havent-hi dos Plenaris, Cuenca podrà destinar el 100% del seu sou mentre dure la pandèmia i des d’aquestes línies espera que adopten aquesta mateixa mesura la resta de Corporació Municipal, assessors i càrrecs de confiança de l’Ajuntament de Cullera, amb la finalitat de poder ajudar a les persones que ho estan passant realment malament després d’aquesta terrible situació del virus COVID-19, ja siga destinant tots aqueixos diners per a material sanitari, Protecció Civil, ajudes a la ciutadania que no dispose de recursos necessaris i com no, ajudes per als més menuts.

Cuenca creu que en aquests temps tan complicats és el mínim que poden fer els polítics. No sols ajudar amb diners de les arques Municipals als quals més ho necessiten o els que estan treballant dia a dia vetlant per les nostres vides i posant la d’ells en perill, si no, que també creu que és més que necessari que un polític done el seu sou o part d’ell per a la destinació de tot l’anteriorment nomenat. “La major part de ciutadans s’han vist afectats per un ERTE o han perdut la seua ocupació laboral, deixant de percebre tot tipus d’ingressos econòmics, i no és gens just que els polítics sense poder exercir al 100% el seu treball, cobren el 100% del seu sou amb la que esta caient”

Recalcant que esta segur i espera que la resta de Polítics Locals i diferents Grups Polítics se sumen a aquesta iniciativa econòmica pel bé de tots i totes aquelles persones que ara més que mai necessiten de la nostra ajuda.

 Així mateix com ja va fer saber fa unes setmanes, Cuenca es posa a disposició de tot autonom, empresari, hostalers etc. de Cullera per a qualsevol tipus d’ajuda o proposta per a la millora de tots i totes, i així mateix dóna les gràcies per la integració i col·laboració amb els quals més ho necessiten elaborant esmorzars i menjars per a col·laboradors en aquesta pandèmia.

Per a finalitzar, el Regidor Popular Cuenca anima als ciutadans i ciutadanes de Cullera al fet que continuen complint amb les ordres que imposa el Govern Nacional, Provincial i Local i afirma que quedant-nos a casa tots i totes, amb el l´objectiu que entre tots aconseguim eixir junts i combatre al virus.

Print Friendly, PDF & Email