Cullera present al Madrid Fusion 2022

La localitat participa per primera vegada com a marca gastronòmica pròpia de la mà de Saborea España i del Club de Producto Artesanos del Arroz

Redacció

Cullera aterra en la vintena edició de Madrid Fusión com un destí gastronòmic consolidat i en contínua cerca de l’excel·lència. Per primera vegada la localitat participa en la fira gastronòmica més important a nivell nacional com a membre de Saborea España de la mà del Club de Producte Artesans de l’Arròs i amb la col·laboració de Turisme de la Comunitat Valenciana.

Fonts municipals han indicat que l’objectiu de la participació de Cullera en aquesta fira és que “venim a presentar el millor que tenim de la nostra gastronomia basada en el cultiu de l’arròs i en el producte de KM0, com es combina tot això per a fer dels plats d’arròs de Cullera únics, i això és el que Cullera ve a dir a aquesta fira, que som presents, que Cullera és un destí gastronòmic per excel·lència”.
Les mateixes fonts han destacat «el gran reforç» que suposa per a Cullera ser membre de Saborea España.

Programa de Madrid Fusió 2022
Madrid Fusión rep enguany a més de 100 professionals de la gastronomia de la Comunitat Valenciana i entre ells es troben els mestres arrossers membres del Club de Producte Artesans de l’Arròs de Cullera.
Durant els dies 28, 29 i 30 de març i sota el lema d’esta edició “Más allá del producto” Cullera mostrarà el millor de la seua gastronomia través de presentacions, tallers i showcookings que posen en valor tant el seu producte estrela, l’arròs, com a productes essencials de la seua gastronomia com és el peix.


El dilluns 28 de març es realitzarà el showcooking “L’arròs, infinites possibilitats” a càrrec de Chema Gómez, del restaurant Rincón del Faro, en l’escenari principal de Saborea España.
Més tard, José Palacios, president d’Artesans de l’Arròs i propietari del restaurant Terrazas del MareNostrum, Paco Rocher de Casa Rocher i David Zorrilla de Casa Salvador impartiran el taller “L’Albufera Valenciana, el nostre rebost”.
El dimarts 29 de març, després de la presentació institucional dels Destins de Saborea España, es realitzarà el showcooking “Arròs de descarte, cuina sostenible” en el qual participaran Paco Rocher de Casa Rocher i David Zorrilla de Casa Salvador.
Posteriorment se celebrarà el taller “Cuina sostenible, pescat de descarte” impartit per José Palacios, Paco Rocher i David Zorrilla.


El dimecres 30 de març els membres del Club de Producte Artesans de l’Arròs, José Palacios, Paco Rocher i David Zorrilla parlaran sobre aquest selecte grup gastronòmic en la zona de Presentacions Saborea España.
Després, desenvoluparan el taller “Varietats Gastronòmiques de l’Arròs” i clausuraran la seua participació amb un showcooking en el qual elaboraran un arròs d’ànec ‘azulón’ de l’Albufera, el seu magret i tòfona, al costat de Joan Almudéver del restaurant Ulises Piga.

Print Friendly, PDF & Email