Atenció personalitzada per a les persones vulnerables

Els cuidadors o familiars que estiguen en règim d’aïllament o confinament podran sol·licitar esta assistència a dependents

L’Ajuntament de Cullera ha posat en marxa un nou servei d’atenció per a aquelles persones que necessiten de l’ajuda d’un cuidador o cuidadora o familiar. Es tracta d’una iniciativa dirigida a aquelles persones que estan confinades o aïllades per Covid-19 i tenen al  seu càrrec una persona amb mobilitat reduïda, vulnerable, dependent o que necessita de l’assistència d’una altra persona.

Amb este servei, el consistori pretén donar esta ajuda temporal perquè la persona no quede desatesa i que al mateix temps el seu cuidador o familiar tinga totes les eines per poder agilitzar l’atenció i tràmits adients, així com evitar qualsevol tipus de risc de contagi.

S’enceta, així, un nou servei de cara a garantir que les persones més vulnerables, aquelles que estan en casa i que necessiten de familiars o cuidadors per atendre-les i per contagis, confinaments o aïllaments no poden fer eixa funció, puguen rebre esta ajuda.

L’ajuntament ofereix aquest servei cridant a una sèrie de telèfons directes i personalitzats. Amb un trucada els tècnics es posaran en contacte per a realitzar totes les tasques que siguen necessàries i perquè cap persona haja d’ixir de casa si està contagiada o aïllada per contactes amb Covid-19.

Els telèfons per a aquestes gestions són: 961720574, 962795702, 690806667, 682128536, 690367013 i 649035740.

Print Friendly, PDF & Email