ACECU organitza la Nit de compres 2023


· L’esdeveniment es realitzarà el dijous 6 de juliol

Les tendes i bars d’ACECU obriran les portes per oferir milers de descomptes i activitats. La gent es posdrà desplaçar-te gratuïtament amb el trenet i sortejaran 3 premis de 100€ entre els clients.

Els comerços que participen en la Nit de compres són Angara Camós, Dengue Indumentària, Inés Llibreria Papereria, La Crème, La Lluna de l’Infant, Nanets, Nineta Cullera, Petit Detall, Salasons & Xarcu, al centre del poble. Pel que fa al barri de Sant Antoni estaran inclosos en el projecte Calzados Elche, Crearayanes Láser, Don Kiko, Europell, Lupita Store, Paco Camós i el restaurant L’Alegre.

Respecte de les bases del sorteig ACECU celebrarà la Nit de Compres 2023 el dijous 6 de juliol de 20.30h a 23.30h de la nit. Per incentivar el comerç local es realitzarà un sorteig entre tots aquells clients que, durant la Nit de Compres, visiten 4 comerços o negocis d’hosteleria diferents. Han de ser negocis i comerços que participen en la Nit de Compres d’ACECU. Es sortejaran 3 premis de 100 €.

 1. Cada comerç participant disposarà d’una urna a l’interior del seu negoci perquè la gent que vullga participar diposite el tríptic sencer on aniràn el segells, hauran d’omplir-les amb totes les seues dades i els 4 espais designats per a tal efecte per 4 negocis diferents. No és necessari comprar per obtindre el segell.
 1. Les urnes quedaran tancades el dijous 6 de juliol a les 23.59h per a ser guardades per ACECU fins al moment del sorteig.
 1. Les paperetes dipositades a l’urna hauran d’estar ben complimentades amb NOM, COGNOMS, POBLACIÓ, C.P. I TELÈFON DE CONTACTE,  on tindra present la clausala informativa RGPD.
 1. El sorteig es realitzarà la setmana posterior a la Nit de Compres en la seu d’ACECU (Espai Coworking al C/Pintor Ferrer Cabrera).  El sorteig es retransmeta en directe per les xarxes socials d’ACECU (Facebook i Instagram).
 1. En extraure la papereta, se li trucarà, al telèfon del tríptic, i en cas de no contestar, li se telefonarà al dia següent. Per a identificar-se haurà de donar el número del seu DNI. Si no poguerem ficar-nos en contacte amb algun dels guanyadors al dia següent del sorteig, es celebrarà un altre sorteig en els dies posteriors.
 1. Es sortejaran 3 premis de 100€. El premi es podrà gastar en els comerços i negocis d’hostaleria participants en la Nit de Compres. El guanyador no es podrà gastar més de 50 € per comerç participant de la campanya.
 1. Les dades de la papereta no poden donar peu a confusió. Qualsevol discrepància que poguera sorgir serà resolta per la presidència en el moment del sorteig, sense que puga ser recorreguda.
 1. Les persones agraciades han d’acreditar-se degudament per a recollir el premi, amb la presentació del DNI o qualsevol document que els identifique. 
 1. El premi s’entregarà a través d’una targeta bancària. Hi haurà un temps límit per gastar el premi. En el moment d’entrega de les targetes ja li se comunicarà als guanyadors de quan de temps disposen per gastar els diners.
 1. Els participants en aquest sorteig deuran ser majors de 18 anys.
 1. La participació en aquest sorteig comporta l’acceptació de les seues bases. Les bases poden estar subjectes a modificació en cas de sorgir un imprevist, sense poder presentar recurs.
Print Friendly, PDF & Email