Vot en contra del PP al sector turístic de Cullera

El grup popular en la Diputació s’oposa a què es destinen 100.000 euros per a impulsar el pla de turisme sostenible

El grup del Partit Popular en la Diputació de València va votar en contra, recentmen, de la iniciativa de l’equip de govern que presidix el socialista Toni Gaspar perquè Cullera reba una ajuda directa de 100.000 euros destinada a polítiques turístiques.

La proposta, que finalment va eixir endavant gràcies a la majoria governant, suposa una important injecció econòmica per a un dels sectors més afectats per l’actual crisi de la Covid-19.

Concretament, esta inversió contribuirà al desenvolupament del pla estratègic de turisme sostenible de la capital turística de la Ribera i a la posada en marxa de diferents accions encaminades a la millora de l’actual model.

El sotssecretari general del PSPV-PSOE de Cullera, Salva Tortajada, va lamentar que el Partit Popular actuara de manera tan “irresponsable” i demanava que els seus dirigents locals “expliquen públicament, si és que poden, per què s’han posicionat en contra dels interessos de Cullera i del seu principal motor econòmic”.

“Del PP ja sabíem que quan governa és capaç d’arruïnar-nos econòmicament impedint-nos que puguem invertir més recursos propis en turisme perquè cal pagar el deute que ens van deixar. El que desconeixíem fins ara era la seua extraordinària capacitat de continuar perjudicant el sector turístic i a esta ciutat fins i tot estant en l’oposició”, ha assenyalat Tortajada.

El dirigent socialista considera “inexplicable” este vot en contra dels interessos de Cullera i ha lamentat l’“atac” a un sector del qual diu “viuen moltes famílies que hui veuen com el PP ha actuat de manera negligent posant en perill el desenvolupament d’un pla que el que pretén és garantir el futur del sector turístic”.

Així mateix, el sotssecretari general dels socialistes cullerencs ha lamentat que el PP de Cullera “continue únicament pendent de les seues lluites internes” i creu que “mentre Sanjuán i Grau han estat barallant-se entre ells per a vore qui controla les restes d’un partit en descomposició, el seu grup provincial ha actuat no sols en contra dels interessos de Cullera, sinó també dels de la província perquè cal recordar que Cullera és un dels referents turístics de València”.

D’altra banda, Tortajada s’ha felicitat per l’arribada d’esta ajuda provincial a Cullera perquè “es fa justícia després de la discriminació que patim com a municipi turístic durant els quatre anys anteriors, quan se’ns van negar ajudes d’este tipus per estar fóra de la Mancomunitat de la Ribera Baixa”.

Print Friendly, PDF & Email