Un home de 83 anys mor ofegat en la platja de Cullera

Sobre les 14h del migdia d’avui dijous, els serveis de salvament i socorrisme de la platja de Cullera rebut un avís dels mateixos banyistes en el qual se’ls informava de la presència d’un cos immòbil flotant dins l’aigua.

Ràpidament es va donar avís i es va posar el servei de socorrisme en contacte tant amb la policia local com els serveis sanitaris i es van presentar immediatament els socorristes al lloc exacte on va ser albirat que per casualitat es troba just al costat de la posta sanitària de l’Oasi, davant a l’edifici Ferrobús.

Al lloc on es trobava el cos flotant, es va complir amb el protocol, traient-lo de l’aigua intentant reanimar-lo sense fortuna.

Home de 83 anys

Pel que sembla es tracta del cos d’un home de vuitanta-tres anys, natural de València que passa llargues temporades a Cullera, on realitzava de forma diària els seus banys, considerant-se un excel·lent nedador i que mantenia una bona relació amb els socorristes de la platja.

Pel que sembla, segons fonts pròximes, el finat feia uns dies que estava dient que estava malament i de fet va estar a punt de no baixar a la platja, com va arribar a comentar a alguns veïns.

Es va sol·licitar permís al forense per poder treure el cos de l’aigua i dipositar-lo a la posta sanitària on el jutge va alçar el cadàver.

Segons les primeres informacions recollides per l’Expressió sembla que el motiu podria ser més aviat una causa natural que el fet de l’ofegament ja que era un nadador excel·lent i, a més a més, la platja presentava unes condicions excel·lents per al bany.

Print Friendly, PDF & Email