Troben un home mort a ganivetades a sa casa a Cullera

La Guàrdia Civil ha detingut una dona de 18 anys pel possible homicidi i investiga el possible homicidi a la vivenda de Cullera

La Guàrdia Civil investiga un homicidi ocorregut a Cullera, en què un home hauria estat apunyalat diverses vegades, i ha detingut una dona que estava en la vivenda de la víctima en el moment dels fets.

El succés va passar dijous a la vesprada nit en un domicili de Cullera. El mort és un home 41 anys i nacionalitat espanyola que presentava múltiples ganivetades a tot el cos, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Els agents han detingut una dona de 18 anys, de nacionalitat boliviana, que es trobava amb ell al seu domicili en el moment dels fets, encara que no mantenia cap relació sentimental amb la víctima.

A l’alçament del cadàver, que va ser localitzat ahir divendres a la nit, s’han observat múltiples ganivetades a tot el cos de la víctima, d’acord amb l’assenyalat per les mateixes fonts.

La Guàrdia Civil segueix treballant per aclarir els motius del crim i de moment no ha fet al·lusió al mòbil de l’homicidi o a la naturalesa exacta de la relació entre sospitosa i víctima.

Print Friendly, PDF & Email