MN Íntima. La nova tenda de roba íntima a Cullera

Estàs buscant una botiga de llenceria i roba interior a Cullera? Si és així, estàs d’enhorabona. Maite Olivert i Nadine Trull han obert al Passeig Doctor Alemany, 16 MN Íntima. Una botiga que, precisament, es dedica a la venda de roba íntima amb col·leccions de llenceria i de roba interior per a dones de totes les edats, així com per a homes, sempre mantenint una gran qualitat i uns preus molt assequibles.


A la botiga MN Íntima dones i homes podran trobar articles de roba interior molt variats a preus excel·lents, el que sempre fa que siga tot un plaer anar allí per comprar eixes peces de roba que tant t’encanten.
A més a més, cada temporada trobaràs sempre roba íntima a l’última moda i amb els preceptes de les últimes tendències en les passarel·les.
L’oferta de MN Íntima és molt àmplia. Destaquen la llenceria bàsica de cotó, soft lace, microfibra, modal, d’encaix, Essential Lace i la llenceria invisible. Pel que fa a sostenidors, podràs trobar del tipus bralette, push-up, triangular, clàssic, sense tirants, d’encaix, bàsics, de copa A i copa C…
En el terreny de les braguetes l’oferta va des de les clàssiques fins a les brasileres passant pels tangues, les hipsters, els culottes o les moldejadores.
I no s’obliden dels xics, calçotets de tot tipus i formes que fan de la comoditat i la moda un equilibri complet. També roba per a dormir, com no. Perfecta combinació fins a l’hora de dormir.
A MN Íntima et meravellaràs amb les marques més cools, com Impetus, Don Algodón, Isabel Mora, Unco, Calvin Klein, Gemma, Belcor, Bestform, Variance, Selene, Gisela, Janira, Naiara, Pronise, etc.
Si vols vestir estar a la moda, la teua botiga de roba íntima en Cullera es diu MN Íntima.

Print Friendly, PDF & Email