Missatge de tranquil·litat després que sanitat haja confirmat tres positius de Covid-19 a Cullera

L’AJUNTAMENT LLANÇA UN MISSATGE DE TRANQUIL·LITAT DESPRÉS ELS TRES POSITIUS PER COVID-19 CONFIRMATS PER SANITAT

Després de la confirmació oficial per part de Conselleria de Sanitat, -autoritat competent en la matèria – sobre la existència de tres casos positius en un centre d’acollida de persones refugiades ubicat a la localitat de Cullera, l’Ajuntament de la ciutat vol llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i informar dels següents punts:

1.- No hi ha cap rebrot de coronavirus a Cullera ja que els tres casos confirmats per Salut Pública corresponen a persones refugiades que trobant-se ja aïllades pel mateix protocol del centre a l’ésser allotjades en un centre d’acollida situat a la ciutat, van ser sotmeses a PCR després de conèixer-se que havien estat en contacte prèviament a la seva arribada a Cullera amb persones que havien donat positiu.

2.- Que l’Ajuntament de Cullera vol fer constar que ha mantingut i manté en tot moment una línia de treball directe amb Salut Pública i amb els responsables de centre d’acollida per a coordinar les mesures sanitàries necessàries que han garantit i garanteixen l’aïllament de les persones afectades sense que aquestes hagin mantingut cap contacte amb la ciutadania de Cullera. Amb aquesta finalitat, la mateixa Policia Local ha efectuat i efectua estrictes tasques de control i vigilància per garantir aquesta circumstància.

3.-. Finalment, l’Ajuntament de Cullera vol remarcar el funcionament de totes les mesures de prevenció sanitària que s’han aplicat i se segueixen aplicant en el municipi per fer front a l’actual crisi sanitària el que l’ha convertit en una de les localitats amb menor incidència del virus.
El consistori no baixa la guàrdia sent com és conscient que, malgrat l’entrada en la nova normalitat, la situació exigeix ​​les màximes precaucions i el compliment estricte de les directrius determinades per les autoritats sanitàries.


4.- Així mateix, vol subratllar que Cullera és i treballa cada dia per ser una destinació segura i recorda la responsabilitat de tota la ciutadania a l’hora de complir les normes que permetin mantenir a ratlla el virus, fonamentalment l’ús de la màscara i del manteniment del distanciament social.

Print Friendly, PDF & Email