La residència Capblanc de Cullera lliure de virus. Negatiu total en Covid-19.

El passat dijous 7 de Maig es van realitzar a la Residència CAPBLANC de CULLERA les proves del  COVID-19  a tots els Residents i Personal treballador.

Tenim la gran satisfacció de comunicar-vos que els  resultats han segut    NEGATIUS PER A TOTS!

Estem contents i satisfets perquè ha segut el fruit d’un gran esforç per part de tots.

La Residència CAPBLANC vol agrair el suport que ha tingut en estos moments tan difícils per part del Centre de Salut de Cullera, de l’Hospital de la Ribera, Salut Pública, Protecció Civil, l’U.M.E., Policia Local, Guàrdia Civil, Ajuntament de Cullera (en especial el missatge tan afectuós que ens va enviar el Sr. Alcalde Jordi Mayor), i sobretot gràcies als familiars dels residents, pel gran sacrifici d’abstindre’s de vindre a visitar a les persones que tant estimen.

Felicitem i donem les gràcies a  tot el personal treballador de Capblanc   pel magnífic treball que realitzen i als seus familiars per  suportar l’estrès acumulat i ser per això part fonamental d’aquest resultat.

Però el més gran i important agraïment és per als Residents, la nostra Gent Major, que ens han demostrat amb la seua valentia i comprensió davant d’aquesta situació que són uns vertaders campions!

Tots, i a partir d’ara, hem de continuar i no baixar la guàrdia per a que els nostres residents continuen protegits, segurs i feliços.

A TOTS MOLTES GRÀCIES!!!!

RESIDENCIA CAPBLANC-CULLERA

RAMECO, S.L.

Print Friendly, PDF & Email