La residència Cap Blanc treballa a destall per mantenir-se allunyada dels virus

La Residència Cap Blanc de Cullera, com moltes altres Residències de la Comunitat Valenciana, ha estat notícia arran de l’increment de contagis per COVID-19 que ha patit en les últimes setmanes.
La direcció i gerència de Capblanc vol transmetre a tots els familiars la seua determinació per seguir treballant en la cura i benestar de tots els seus estimats residents. I estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que necessiten. Reconeixen que tenen limitacions ja que no tenen els mitjans ni les instal·lacions que qualsevol hospital té, però els seus infermers, doctora i tot l’equip estan coordinats en tot moment amb Salut Pública.
Aquesta Residència ha estat modèlica pel que fa a la gestió durant les dues onades anteriors, de fet, durant el confinament de març-abril 2020, no es va comptabilitzar cap infectat per Covid-19. L’empresa gestora de la residència en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat, i fins i tot amb la pròpia UME, que realitzaven la desinfecció de forma periòdica dels exteriors, va contractar una empresa de desinfecció per a l’interior de la Residència que a dia d’avui continua realitzat periòdicament.
Portem gairebé un any amb aquesta pandèmia i Capblanc ha estat treballant dur, molt dur, en tots els camps per seguir oferint els millors serveis i benestar que els protocols exigeixen per mantenir i contenir aquesta malaltia ja que a data d’avui no hi ha un fàrmac que acabi amb ella de manera instantània.
Al capdavant de la Residència, des de fa ara un any, estan la nova direcció i l’empresa gestora de la mateixa des de la inauguració de la Residència el 2009.
Les baixes en el col·lectiu laboral s’han suplert a l’instant acudint al mercat laboral escàs de personal sanitari que genera la pandèmia. Això no obstant, s’ha duplicat la plantilla de personal en aquells departaments que necessiten més de l’atenció als nostres estimats residents.
La primera fase de la vacuna es va realitzar el 7 de gener d’aquest any, la segona fase, es realitzarà quan Sanitat la considere oportú.
Si tots serem algun dia un dels nostres majors, com no van a preocupar-se per ells i perquè tot funcione i tinguen les millors cures? Ells, sens dubte, són per a tot l’equip humà de Capblanc un exemple de fortalesa i els que els donen forces cada dia per seguir endavant i lluitar per ells.
Gràcies per la col·laboració i el suport de tots.

Print Friendly, PDF & Email