La companyia carcaixentina Ágora Grup de Teatre presenta “El cerco de Leningrado” a Cullera

L’obra va ser representada dins de la 18 Mostra de Teatre Cullera a escena

Ágora Grup de Teatre va presentar la seva posada en escena de l’obra El cerco de Leningrado, de l’autor José Sanchis Sinisterra, a la 18 Mostra de teatre Cullera a escena, dintre de la programació teatral de la ciutat riberenca.

Foto: Ágora Grup de Teatre

L’obra, representada de forma encomiable per Salut Llopis i per Leo Fombuena, plasmava les disquisicions de dues dones madures que viuen en el Teatre del Fantasma. Cadascuna amb el seu caràcter, l’una sòbria i l’altra jovial, comparteixen un teatre que cuidar, un marit i amant del qual tirar-se en cara escenes del passat i, sobretot secrets. Una obra en què no falta dramatisme i humor. El cerco de Leningrado és el nexe, la fita que cal trobar, per mantenir-se vives i il·lusionades. Una metàfora de la vida mateixa, en la que hom ha de de cercar sempre el nexe d’unió a la vida per no caure en la sequedat del present que apremia.

Foto: Ágora Grup de Teatre

Sota la direcció de l’experimentat i savi director Vicent Giner, Salut Llopis i Leo Fombuena van traure tot el suc a les protagonistes de l’obra, Natàlia i Priscila, amb diversitat de registres, textures i color, sobretot en l’exposició de cos i veu. Feien arribar les sensacions que volien mostrar (nervis, riures, harmonia…). Molt treballades i amb ofici.

L’obra no està exempta d’efectes sonors i un espai escènic cuidat i que endinsa en la representació. Carles Teruel, Julián Hernández i Roberto Ripoll encapçalen l’equip que mostrà, com sol fer la companyia, una execució tècnica acurada i amb segell propi.

Foto: Ágora Grup de Teatre

Color, humor, ironia fina i una imatge de la vida real en un text de Sinisterra que va executar amb caràcter i ofici Ágora Grup de Teatre, una companyia que sempre treballa molt bé.

Print Friendly, PDF & Email