Jornada de portes obertes del Cullera Forval Rugby Club

El proper dissabte 3 d’octubre, a partir de les 10 h, el Cullera Forval Rugby Club organitza una Jornada de Portes Obertes per a tots aquells xiquets i xiquetes, de qualsevol edat i condició, que vullguen conéixer i provar la modalitat esportiva del rugbi que tants èxits ha aportat a la nostra localitat al llarg de la seua història.


La Jornada tindrà un caràcter eminentment lúdic, amb diferents jocs i propostes amb baló a càrrec d’entrenadors especialitzats i dels jugadors séniors del club, que en esta ocasió tan especial participaran en l’entrenament com uns més. Valors com l’amistat, l’ajuda mútua, no deixar ningú arrere i el treball en equip o en grup també estaran ben presents en esta introducció al rugbi.
Les dos premisses de la Jornada seran la diversió i la seguretat. Així, només arribar al camp, s’aplicaran i s’explicaran les mesures higièniques de protecció adoptades. Els pares, mares i familiars podran assistir i vore les evolucions dels seus fills o filles des de la grada, que comptarà amb un màxim de 75 persones i amb les separacions que marca el protocol sanitari de la COVID-19. A més, hi haurà un tercer temps un poc diferent dels habituals, ja que es durà a terme seguint les instruccions sanitàries de la pandèmia que estem travessant.
Es pretén que tots els escolars que acudisquen passen un bon matí i coneguen allò essencial del rugbi i els seus atractius. Els interessats podran tindre continuïtat en l’Escola de Rugbi, que ja ha començat els entrenaments, en el mateix horari que l’equip femení: dimecres i divendres a les 18.30 h. Per la seua part, l’equip sénior també està immers en plena pretemporada, i en este cas entrena els dilluns, els dimecres i els divendres a les 20 h.
Més informació: Eduard Calatayud, director tècnic del Cullera Forval RC (tel. 722 235470).

Print Friendly, PDF & Email