El Cafès Granell guanya el Trofeu Gramantol disputat entre Cullera i Calp


· El segon lloc va ser per al Barbablu, de Carlos Pavia (CN Gandia) i la tercera posició, per a Jambo Mar Sense Plàstic, de Julio Sánchez (Marina València).


El veler Cafès Granell, capitanejat per Agustín Granell i pertanyent al Reial Club Nàutic de València, va ser el guanyador del XVII Trofeu Ruta del Gramantol, que es va disputar la setmana passada entre Cullera i Calp.

La segona posició va ser per al Barbablú de Carles Pavia, del Club Nàutic de Gandia. Mentrestant, el tercer lloc el va aconseguir l’embarcació de Julio Sánchez, Jambo Mar Sense Plàstic, de la Marina de València.

La resta de la classificació general la van completar l’Impossible, S4 Granblau (primer classificat local), Vent d’Ete, León, Porteño Primero i Sílvia.

Sortida des de Cullera

Les embarcacions van sortir de la badia de Cullera dijous, cap a les 12 hores del migdia i amb una mitjana aproximada de 5 nusos de vent. Ràpidament van prendre rumb cap a Calp, desmarcant-se el Barbablu de la resta de la flota.

Tot i que, finalment, va ser el Cafès Granell el que va arribar primer a la localitat alacantina. El vaixell d’Agustín Granell va aconseguir passar la meta a les 21.59 hores de la nit. Minuts després el va seguir el Barbablu, que va arribar a les 22.04 hores. La resta d’embarcacions van arribar molt més tard. El Jambo ho va fer a les 23.28 hores i la resta de la flota va arribar passada la mitjanit.

Des del Club Nàutic de Cullera han volgut agrair la participació de tots els regatistes que van competir en aquesta prova, igual que també han agraït la bona acollida i tota l’ajuda que els van brindar des del Reial Club Nàutic de Calp.

Print Friendly, PDF & Email