Suspés el LXXIII Certamen de Nacional de bandes de Cullera

La decisió ha estat presa davant la impossibilitat d’assajos amb normalitat de les societats musicals participants a causa de la COVID-19

L’Ajuntament de Cullera ha acordat suspendre la celebració de la LXXIII edició del Certamen Nacional de Bandes de Música «Ciutat de Cullera», prevista per al diumenge 4 d’octubre.

S’ha pres aquesta mesura excepcional a causa de les circumstàncies provocades per la COVID-19.

Esta edició LXXIII del «Ciutat de Cullera» passarà a celebrar-se en 2021, concretament el diumenge 11 d’abril. Les bandes de música participants seran les mateixes que estaven previstes per a enguany: la Unió Musical de Godelleta, la Unió Musical de Crevillent i la societat musical ‘La Armónica’ de Sant Antoni de Requena. En tot cas, estes deuran ratificar la seua participació a l’Ajuntament.

A més, també es mantindrà l’obra obligada del mateix, ‘L’Illa dels pensaments’ de José Suñer Oriola.

Suspensió certamens

A causa del COVID-19 han estat suspesos els dos certamens de bandes de música d’enguany. La cancel·lació del «Ciutat de Cullera» se suma a la suspensió de la XI edició del Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema «Memorial Rafael Talens Pelló» que estava prevista per a este mes de juliol.

Ambdues decisions estan provocades a conseqüència de l’evolució sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, atés que es tracta d’esdeveniments musicals d’èxit que sempre han comptat amb una gran afluència de públic i que a més necessiten una intensa preparació per part de les bandes participants que no ha pogut estar a causa de les limitacions socials de la crisi sanitària.

Print Friendly, PDF & Email