La Junta Local Fallera de Cullera presenta el llibre dels seus primers 50 anys

La Junta Local Fallera de la ciutat de Cullera va presentar el llibre que recull els seus primers 50 anys de vida.

L’acte, celebrat a l’Auditori Municipal, i amb la presència d’autoritats, fallers i ciutadans de Cullera, va servir per donar a conèixer el guanyador del concurs de Cartells per a les Falles 2022. Dennis Ferrer, amb el lema “Certesa” va obtenir el guardó i els 500 euros de premi.

La seua serà la imatge de les Falles de Cullera del les properes festes de març. El cartell va estar triat entre la diversitat de propostes que van arribar a la seu de la junta local. Es dóna la situació qu, enguany, han participat creatius de més enllà del Páis Valencià. El tercer finalista procedia de Múrcia, per exemple. Però també s’ha presentat participants de Saragossa i Navarra. El segon classificat, amb el lema ‘‘Tornem a tornar’’, va estar Marc de Diego.

En acabat, els responsables de la coordinació del llibre van fer l’explicació del contingut del llibre dels cinquanta anys. La coberta va estar obra de Irina Sánchez Chulio i la maquetació i disseny d’Andrea Ferrer. Una composició en la que destaquen la unió entre tradició i modernitat i els símbols més representatius de Cullera.

La matèria del llibre recull una part institucional, altra de resum d’allò més rellevant dels darrers 50 anys de la junta local amb aportació de Joan Castelló, una més amb imatges i ressenyes dels presidents que han estat a la junta aquests anys i una final amb aportacions de les falles.

El mateix acte serví per homenatjar els presidents i presidentes dels 50 anys de junta local, entre els quals es trobava el fundador i antic redactor d’aquest mitjà Francisco Martínez, i, també, al faller més veterà de Cullera. Juan B. Lli Garrigós, “Baist”, qui porta com a faller des de l’any 1961, sempre a la seua falla de Sant Antoni de la Mar.

Aquest esdeveniment va servir per llençar el tret d’eixida als actes de commemoració dels 50 anys de Junta Local Fallera de Cullera.

Print Friendly, PDF & Email