La Covid es dispara a Cullera

La ciutat abasta una incidència de 663,22 per cada 100.000 habitants

Cullera pateix un augment dels contagis pel virus de la covid-19 en els últims dies. Els nous casos i les variants diferents deixen en 150 casos en els darrers 14 dies els contagis a la ciutat costanera. Sense voler ser alrmants, l’increment dels contagis fa que calga una cura extrema per tallar de soca-rel més infeccions.

La vacunació a la ciutat està en alts nivells i la tercera dosi de reforç fa que la població corresponent estiga més immunitzada, però no suposa que estiga lliure de cap risc. Els i les habitants de Cullera han de mantenir la màxima precaució i fer cas de les comunicacions oficials.

Així les coses, la incidència per contagis de coronavirus continua en augment. En aquests moments Cullera es troba en nivell 4 de risc. El virus segueix ací fora i és moment de cuidar-se i de ser prudents malgrat les dates que són i les properes reunions familiars. Cal recordar que, de nou, és obligatòria la mascareta en exteriors, i a més a més, caldrà seguir amb la distància de seguretat, la higiene de mans. Igualment per a aquells que no ho hagen fet, vacuneu-vos.

Print Friendly, PDF & Email