ELS LLAURADORS SÓN PECES FONAMENTALS DEL NOSTRE POBLE

El col·lectiu aporta els seus atomitzadors per a aplicar una neteja intensiva dins de les accions de lluita contra el Covid-19

Els agricultors de la localitat s’han sumat de manera voluntària als treballs de desinfecció dels carrers, tasca que duu a terme l’ajuntament per a mantindre a ratlla la pandèmia.

El col·lectiu ha aportat atomitzadors per a regs intensius i continus de les vies públiques. Es tracta de maquinària especialitzada que s’utilitza habitualment en les labors agràries i la potència de les quals permet realitzar la desinfecció de forma més ràpida i cobrint una major superfície.

Per a la neteja gasten una solució d’aigua amb hipoclorit de sodi (lleixiu més concentrat) a un 2%. D’esta forma es reforça el pla de desinfecció de carrers que implementa el consistori des de fa dues setmanes pràcticament a diari.

Precisament en este programa s’estan bolcant gran part dels esforços en la lluita contra el coronavirus ja que a més dels operaris de l’empresa concessionària de la neteja viària participen treballadors municipals de Serveis Exteriors i Agricultura. Paral·lelament, s’ha contractat a una empresa especialitzada que desinfecta edificis públics mitjançant el sistema de nebulització. A través d’ella s’han netejat des de les quatre naus del mercat fins a les oficines municipals, passant per col·legis, biblioteques o l’auditori, entre altres.

Aplaudiments de la ciutadania

El gest solidari dels agricultors sumant-se a la ‘guerra’ contra la pandèmia no ha passat desapercebut per a la ciutadania. No eren pocs els veïns que treien el cap anit a les finestres al seu pas i els agraïen emocionats amb aplaudiments la seua contribució.

Els agricultors continuaran col·laborant en les labors de desinfecció al llarg dels pròxims dies.

Els llauradors en tasques de desinfecció
Print Friendly, PDF & Email