Els comerciants de Cullera repartiran més de 4.000 € en premis aquest Nadal

ACECU ha organitzat una intensa campanya amb multitud de concursos i sortejos. També se celebraran activitats infantils per als xiquets.

Un any més l’Associació de Comerciants i Emprenedors de Cullera (ACECU) ha organitzat un intens programa d’activitats per a promoure les compres nadalenques en el comerç local. La campanya porta per lema “ACECU et porta el Nadal”.

En l’apartat de concursos i sortejos se celebraran fins a 5 iniciatives diferents, la qual cosa suposarà que, en total, es repartiran més de 4.000 € entre els consumidors locals. Cal destacar el Sorteig de Nadal, en el qual se sortejaran dos premis de 1.500 € cadascun entre tots aquells que compren en 4 comerços diferents d’ACECU, entre el 4 de desembre i el 6 de gener.

També tindrà lloc el Concurs de Balcons Nadalencs, que enguany celebra la seva quarta edició i en el qual es repartiran tres premis de 200 €, 100 € i 100 €; a més del ja tradicional Concurs d’Aparadors, dirigit als comerciants d’ACECU i en el qual hi haurà tres premis de 300 €, 200 € i 100 €.

Quant als sortejos, el dia 24 de desembre, quan el Pare Noel arribe a Cullera, entre totes les cartes repartides per ACECU que hagen escrit els xiquets, se sortejaran 3 premis de 50 €. I, per primera vegada, també se celebra a finals de desembre el concurs “Fes-te un selfie amb l’elf”, en el qual se sortejarà un premi de 100 €.

Tots aquests premis només es podran gastar en els comerços adherits a ACECU. La informació, les bases i les inscripcions a aquests concursos es poden trobar en les xarxes socials d’ACECU o en la web www.acecu.es.

Activitats infantils

Per al dia 24 ACECU ha organitzat l’arribada del Pare Noel a Cullera. Directe des de Lapònia, arribarà a Cullera sobre les 10.30h i recorrerà els principals carrers comercials. Posteriorment, sobre les 12.30h, atendrà els xiquets als jardins del Mercat Municipal.

Així mateix, els dies 28, 29 i 30 de desembre i el 3 de gener se celebraran activitats infantils en diferents punts de Cullera. Les entrades es poden aconseguir comprant en els comerços d’ACECU.

En definitiva, “hem organitzat un intens programa de sortejos i concursos perquè els veïns vegen que comprar en el comerç de Cullera té premi”, ha indicat el president d’ACECU, José Luis Albiñana, que també ha volgut detallar: “a més, amb totes les activitats infantils oferim un complet programa d’oci perquè les famílies no se’n vagen a les grans superfícies comercials d’altres ciutats i es queden consumint i generant riquesa a Cullera”.

Totes aquestes iniciatives compten amb el suport econòmic de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera.

Print Friendly, PDF & Email