Cullera celebra Sant Joan, sense fogueres, però amb diverses activitats


A la platja de Cullera no es va poder celebrar la nit de Sant Joan amb l’encesa de fogueres. La gent que va omplir les platges cullerenques no pogueren gaudir de la tradició a causa del comunicat de la decisió de la Demarcació de Costes.

En la informació emesa per l’ajuntament s’indicava que “amb l’entrada en vigor del PATIVEL, la Demarcació de Costes informa que l’activitat de crema de fogueres no està permesa en les platges de Cullera per la seua catalogació i proximitat a terreny forestal. Per tant, queda totalment prohibida la realització de cap foguera en les nostres platges durant la nit del divendres 23 de juny al dissabte 24 de juny amb motiu de la festivitat de Sant Joan”.

No obstant aquesta decisió de l’administració costera, la ciutat va viure diverses activitats per celebrar la festivitat de Sant Joan. Entre altres, la gent va poder gaudir de l’ehbibició Muixeranguera en el Passeig Marítim, un concert amb el títol “Nit de Sant Joan” de l’Orquestra del Plectre en l’Auditori, el concert de Santa Cecília Brassband en el parc de l’Oasis, el concert de María del Valle en la Residència Municipal, així com la II Dansà de Cullera a càrrec de la Colla Pas Pla i el concert Pirri Jazz Band en el “Remember Voramar Music Festival” per finalitzar les celebracions.

Print Friendly, PDF & Email