Corbera celebra el dia de l’Orgull sota el lema “Corbera Orgullosa 2023”

La de Corbera va estar una celebració amb molt d’orgull. Amb el lema de Corbera Orgullosa 2023, el consistori va organitzar una activitat que va concentrar un gran número de veïns.

Les regidories d’Igualtat, d’Educació i Benestar Social foren les promotores de l’acte que va comptar amb les edils Gesssmí Sanchis, titular de l’àrea d’Igualtat i Carme Berraquero, com a regidora de Serveis Socials, per conduir l’esdeveniment. La corporació municipal, tant dels grups de l’oposició, PP i PSOE, com l’equip de govern de Compromís al complet encapçalat per l’alcaldessa van presideir les activitats desenvolupades.

Les corberanes Tatiana Palacios i Melanie Sala van estar les lectores del manifest pels drets LGTBIQ+. A més a més, les joves cantants Neus Mahiques i Lucia Guisado van animar una vesprada de reivindicació. Un acte emotiu i senzill per posar de relleu la visibilització i diversitat del col·lectiu LGTBIQ+ i la necessitat de seguir lluitant per la igualtat de drets de totes les persones, per a viure en llibertat.

Imatges de l’Ajuntament de Corbera
Print Friendly, PDF & Email