Cullera assessorarà treballadors i empreses sobre les ajudes per la Covid-19

Tots els ajuntaments han de vetllar pels interessos dels seus ciutadans. I més pels de les empreses i autònoms locals, que a la fi són els que ofereixen ocupació i aguanten l’economia local. Així doncs, no hauria de ser aquesta una notícia per obrir un telenotícies, però amb tot, cal fer-la aplegar als més interessats

L’ajuntament crea un servei d’orientació personalitzada i edita una guia on recopila totes les mesures de suport econòmic que han adoptat les diferents administracions

Paga la pena assenyalar de primer cop, que tots els ajuntaments han de vetllar pels interessos dels seus ciutadans. I més pels de les empreses i autònoms locals, que a la fi són els que ofereixen ocupació i aguanten l’economia local. Així doncs, no hauria de ser aquesta una notícia per obrir un telenotícies, però sí cal fer-la aplegar als més interessats: autònoms, empreses i treballadors en general que estiguen dintre d’algunes de les causes per sol·licitar ajudes.

El servei d’orientació es prestarà a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) via telefònica (tel. 682 78 37 28, de dilluns a divendres de 9 a 14 h). L’atenció serà personalitzada sobre qüestions relacionades amb els tràmits per a percebre les diferents ajudes que les administracions han posat en marxa. En paraules de Débora Marí, regidora de promoció econòmica «actualment existix una sobrecàrrega d’informació, una informació que a més està molt dispersa i dificulta l’accés a la mateixa i la seua comprensió». Com explica «des de l’àrea de Promoció Econòmica el que pretenem és facilitar tant als treballadors com als autònoms i als empresaris eines útils perquè puguen accedir de manera fàcil i ràpida a les diferents ajudes que s’han posat en marxa des de l’Administració local, l’autonòmica i l’estatal».

En eixa línia, a més l’ajuntament ha editat una guia orientativa disponible en línia en la web de l’ADL. En ella es compilen totes les línies d’ajudes existents de manera que en un sol document s’unifiquen totes les mesures econòmiques posades a disposició de la ciutadania.

La guia recull des de les ajudes per a les persones desocupades, fins a les diferents subvencions a les quals poden acollir-se els autònoms o les mesures adoptades per a rescatar a les persones vulnerables, entre altres aspectes.

Print Friendly, PDF & Email